Kvalitets Grupper

Vi har inddelt vores produkter i fire kvalitetsgrupper. Hvert produkt er tydeligt markeret, hvilken gruppe det tilhører. Hvad de forskellige kvalitetsgrupper er beskrevet nedenfor.

Performance

Products marked with "Performance" are included in our performance assortment. The products are intended for tuned cars or for those who want something better than the original.

Original

MapTun originale reservedele er dele, Saab, der anvendes i produktion af køretøjer eller dele solgt gennem Saab-forhandlere. Nogle af delene er købt direkte fra producenten, og derefter den samme fabrikant, der solgte dele til Saab.

Delene kommer med en et års garanti!

Aftermarket

Produkterne i aftermarkedsegmentet kommer fra andre leveradørere end dem som producere originaldele til Saab, men produkterne er af modsvarende kvalitet og er testet af MapTun Parts for at skulle kunne fungere som en fejlfri erstatning for original dele.

Leveradørene kan være original leveradør til et andet bilmærke. Vi anbefaler at du vælger aftermarkedprodukterne hvis du ikke er interesseret i skulle betale lige så meget som en original reservedel koster eller hvis det er opstået problemer med at skaffe originalreservedele.

Delene leveres med ét års garanti!

Økonomi

Delene i økonomisegmentet er først og fremmest til de biler som måske ikke har så lang tid tilbage at leve i længere, men som dog kan køre et stykke tid endnu takket være en billig reperation. Delene er ikke af samme kvalitet som original eller aftermarked reservedelene men opfylder sin funktion vel.

Delene leveres med ét års garanti!